Achterkant iPhone Vervangen

Achterglas Reparatie

Achterkant reparatie

Op ieder toestel vanaf de iPhone 8 is de achterkant van glas, dit geeft de iPhone een unieke look. Het nadeel is echter dat de achterkant breekbaar is geworden. Gelukkig is dit achter-glas aan de hand van een speciale laser-machine te vervangen. Het vervangen van de achterkant van een iPhone is een arbeidsintensieve reparatie, waardoor de duur ervan langer dan de gemiddelde reparatie is.

Openingstijden

Ma
Di
Woe
Do
Vrij
Za
Zo

17 Juni
18 Juni
19 Juni
20 Juni
21 Juni
22 Juni
23 Juni

16:00-20:00
10:00-20:00
16:00-20:00
10:00-20:00
10:00-18:00
12:00-18:00
16:00-20:00

Tarieven

Toestel

Achterkant vervangen

iPhone 14 Pro (Max)

x

iPhone 14 (Plus)

€140

iPhone 13 Pro Max

€150

iPhone 13 Pro 

€130

iPhone 13 Mini

€120

iPhone 13

€120

Achterkant reparatie

Als de achterkant van je iPhone 13 beschadigd is, hoef je je geen zorgen te maken. Wij kunnen deze repareren voor alle modellen van de iPhone 13-serie, waaronder de iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max. Ongeacht de kleur van je iPhone, kunnen we de reparatie uitvoeren. Raadpleeg onze tarieventabel voor de kosten van de reparatie.

Achterkant reparatie

Is de achterkant van uw iPhone 12 stuk? Vervelend! Maar gelukkig valt dat te repareren. Door gebruik te maken van een laser machine is het mogelijk om het gebroken glas te verwijderen van de achterkant zonder de rest van de iPhone te beschadigen. Wij vervangen de achterkant voor alle iPhone 12 modellen: de iPhone 12, de 12 Pro, 12 Pro Max en de iPhone 12 Mini.

Tarieven

Toestel

Achterkant vervangen

iPhone 12 Pro Max

€140

iPhone 12 Pro 

€120

iPhone 12

€120

iPhone 12 Mini

€120

Tarieven

Toestel

Achterkant vervangen

iPhone 11 Pro Max

€140

iPhone 11 Pro 

€120

iPhone 11

€120

Achterkant reparatie

Vanaf de iPhone 8-Series is de achterkant van de iPhone gemaakt van glas, zo ook de iPhone 11-Series. Mocht de achterkant van jouw iPhone 11 aan reparatie toe zijn, zal al het glas van de achterkant verwijderd worden, en vervolgens een nieuwe achterkant geplaatst worden. Voor de reparatie van de achterkant van de iPhone 11 is er een keuze uit 6 verschillende kleuren: rood, zwart, wit, geel, groen en paars.

Achterkant vervangen

Is de achterkant van jouw iPhone X na een val gebarsten en ben je nu op zoek naar een monteur? Dan ben je aan het juiste adres. Het gebarsten achter glas van de iPhone X zal eerst volledig verwijderd worden, en vervolgens een nieuwe achterkant geplaatst worden. Voor ieder toestel van de iPhone X-series voeren kunnen wij de achterkant vervangen: de iPhone X, Xs, Xs Max, en de iPhone Xr.

Tarieven

Toestel

Achterkant vervangen

iPhone Xs Max

€100

iPhone Xs

€90

iPhone X

€90

iPhone Xr

€90

Tarieven

Toestel

Achterkant vervangen

iPhone 8 Plus

€90

iPhone 8

€80

iPhone 8-Series

Achterkant vervangen

Ook als het glas op de achterkant van jouw iPhone 8 kapot is kan dit gerepareerd worden. Het vervangen van de achterkant resulteert in een weer optisch mooi toestel en daarnaast wordt risico op verdere schade vermeden.

Afspraak maken

Hoogstwaarschijnlijk is het mogelijk vandaag nog de achterkant van jouw iPhone te laten vervangen. Maak een afspraak door een WhatsAppje te sturen, te bellen of een e-mail te sturen. 

Tel: 
Email: 

0685580015
blackrepairsoostzaan@gmail.com

Het adres bevindt zich aan de Burgermeester Teerstraat te Oostzaan. 

Kaart van Oostzaan

Veelgestelde vragen

Het vervangen van de achterkant op de iPhones is een reparatie dat relatief veel werk kost. De gemiddelde duur voor het uitvoeren van deze reparatie is om deze reden langer dan gemiddeld. De achterkant vervangen van een iPhone duurt gemiddeld 2 tot 3 uur.

Naast het feit dat er glasdeeltjes los kunnen komen, waarbij het gevaar kan ontstaan jezelf te snijden is er ook de kans op waterschade aanzienlijk groter als de achterkant van de iPhone gebarsten is. Het grootste gedeelte onder het glas is beschermd door de behuizing, maar er op een aantal plekken is de binnenkant van je iPhone blootgesteld. Hier wil je geen vocht of stof in krijgen, het laten vervangen van de achterkant zal dit risico voorkomen. 

In de meeste gevallen kan ik dezelfde dag nog de achterkant van jouw iPhone vervangen. Neem even contact op om direct te weten te komen wanneer ik de reparatie uit kan voeren. 

Voor het laten vervangen van de achterkant van jouw iPhone sta ik paraat. Daarbij ben ik gevestigd in Oostzaan, en daarmee de enige iPhone reparateur in ons dorp. 

Reviews

Reviews

L Hoogeveen
L Hoogeveen
Lees verder
Betrouwbaar bedrijf waar ik een goede aankoop gedaan heb.
Leo Webber
Leo Webber
Lees verder
Fast reply, easy to find location and nice guy- Happy with the service
Jose
Jose
Lees verder
Snelle service, prima prijs!
Cesar van der Plas
Cesar van der Plas
Lees verder
Kon geen beter verloop wensen van de reparatie.
Vorige
Volgende
Afspraak maken?