iPhone Face-ID

Reparatie

Face-ID laten repareren

Als je iPhone Face ID niet meer werkt, kan dit behoorlijk hinderlijk zijn. Je moet immers steeds je toegangscode invoeren en het gebruik van beveiligde apps wordt lastiger. Geen nood – bij Black Repairs kunnen we je Face ID in een mum van tijd herstellen, mits het probleem verband houdt met de True Depth Camera, zodat je weer volop kunt genieten van je iPhone. Problemen met de True-Depth Camera is de meest voorkomende oorzaak van een defecte Face-ID, als dit bij jou ook het geval is staat er in instellingen bij ‘Face-ID en toegangscode’ de melding: ‘Er is een probleem gedetecteerd met de True-Depth camera. Face-ID is uitgeschakeld’

Contact

Je Face-ID vandaag nog laten maken? Neem contact op door te bellen of een mailtje/Whastappje te sturen.

Tel: 0685580015
Email: blackrepairsoostzaan@gmail.com

Kosten

iPhone 12 Pro Max

€79

€79

iPhone 12 Pro

€79

€79

iPhone 12 Mini

€79

€79

iPhone 12 

€79

€79

iPhone 11 Pro Max

€69

€69

iPhone 11 Pro

€69

€69

iPhone 11

€69

€69

iPhone Xs Max

€59

€59

iPhone Xs

€59

€59

iPhone Xr

€59

€59

iPhone X

€59

€59

Hoe werkt Face-ID?

Bij het scannen van een gezicht treedt eerst de flood-illuminator in werking om je hoofd te lokaliseren. Zodra je hoofd gevonden is, projecteert de dot-projector duizenden kleine puntjes op je gezicht. Mocht er in dit stadium iets mislopen, dan verschijnt de melding: “Houd de telefoon lager of hoger.”

Vervolgens worden de geprojecteerde puntjes door de infraroodcamera gescand en geïnterpreteerd. Zonder een correct functionerende infraroodcamera zal Face ID niet werken. Het is belangrijk om te weten dat bepaalde onderdelen van het Face ID-systeem onvervangbaar zijn. Apple heeft ervoor gekozen dat, indien deze onderdelen vervangen worden, Face ID niet meer functioneert. Bovendien biedt Apple zelf geen reparaties aan voor Face ID.

Reviews

Reviews

Intans
Intans
Lees verder
Ben heel tevreden ben goed geholpen en belangrijkste mn tels zijn weer als nieuw
Leo Webber
Leo Webber
Lees verder
Fast reply, easy to find location and nice guy- Happy with the service
Jose
Jose
Lees verder
Snelle service, prima prijs!
Vorige
Volgende
iPhone gebarsten achterkant

Foutmeldingen Face-ID

Wanneer Face ID niet meer functioneert, is het vaak het gevolg van gevoelige componenten die zijn aangetast, bijvoorbeeld na een val of lichte waterschade. In sommige gevallen kunnen problemen ontstaan door een barst bij de oorluidspreker of een onjuist geplaatste beschermglasplaat. Echter, meestal duidt het op een hardwareprobleem.

Hoewel je kunt proberen de Face ID-instellingen te herstellen of de telefoon te resetten, zijn deze oplossingen vaak niet effectief. Het herstellen van de software van de telefoon is zelden de oplossing als er geen andere hardware of camera is vervangen.

Wanneer Face ID niet meer werkt, kunnen er verschillende meldingen verschijnen, zoals “Face ID is niet beschikbaar”, “Houd de iPhone iets hoger/lager” of “Er is een probleem met de TrueDepth-camera”. Dit kan ook invloed hebben op de selfie-portretmodus, die mogelijk niet meer correct functioneert doordat de TrueDepth-camera geen 3D-beeld meer kan maken.

Bij het diagnosticeren van het probleem kunnen wij enkel een oplossing bieden als de melding “Er is een probleem gedetecteerd met de TrueDepth-camera. Face ID is uitgeschakeld” zichtbaar is in de instellingen onder “Face-ID en toegangscode”. In dit geval hebben we de expertise om het probleem effectief aan te pakken en uw Face ID weer functioneel te maken.

Veelgestelde vragen

Bij Black Repairs streven we ernaar om een efficiënte en snelle service te bieden. Een Face ID reparatie duurt meestal ongeveer 30 minuten. We werken zorgvuldig en vakkundig om ervoor te zorgen dat je iPhone zo snel mogelijk weer volledig functioneel is.

Bij Black Repairs begrijpen we het belang van betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarom bieden we een garantieperiode van 12 maanden op Face ID reparaties. Mocht je na de reparatie nog problemen ondervinden, dan staan we klaar om je verder te helpen.

Black Repairs is gevestigd in Oostzaan. Wij staan klaar om je te helpen met je Face ID reparatie en andere iPhone-problemen. Kom langs bij onze locatie in Oostzaan of maak een afspraak voor een snelle en professionele reparatieservice. 

Bij Black Repairs richten we ons op het leveren van hoogwaardige reparaties voor veelvoorkomende problemen, zoals problemen met de True Depth Camera. Hoewel we gespecialiseerd zijn in verschillende iPhone-reparaties, zijn complexe moederbordreparaties waarbij gesoldeerd moet worden, niet onze primaire focus. We streven ernaar om de best mogelijke service te bieden en verwijzen je graag door naar een betrouwbare partner die gespecialiseerd is in moederbordreparaties voor Face ID problemen die buiten ons expertisegebied vallen.