Achterkant iPhone 11 Vervangen

Achterglas Reparatie

Achterkant reparatie iPhone 11-Series

De iPhone 11-Series toestellen hebben, net als veel andere moderne smartphones, een glazen achterkant. Dit geeft het toestel een mooie uitstraling, maar het kan helaas wel breken bij een val of stoot. Gelukkig kunnen we bij ons terecht om dit te laten repareren. We kunnen het achterglas van elke iPhone 11 vervangen, maar het is belangrijk dat het frame niet is verbogen om de reparatie correct uit te voeren. Deze reparatie is mogelijk voor alle modellen binnen de iPhone 11-serie, waaronder de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max.

 

iPhone 11

Achterkant reparatie

Als je iPhone 11’s glazen achterkant beschadigd is geraakt, hoef je je geen zorgen te maken. Dit kan vandaag nog gerepareerd worden. De iPhone 11 is beschikbaar in zes kleuren: zwart, wit, groen, geel, paars en rood. Onze vervangende glazen achterpanelen zijn beschikbaar in al deze kleuren, dus we kunnen ervoor zorgen dat het vervangende paneel perfect past bij de kleur van je iPhone 11. Of je nu een zwarte, witte, groene, gele, paarse of rode iPhone 11 hebt, we hebben het juiste onderdeel om je toestel er weer als nieuw uit te laten zien.

 

Tarief

Toestel

Achterkant vervangen

iPhone 11

€120

Tarieven

Toestel

Achterkant vervangen

iPhone 11 Pro

€120

iPhone 11 Pro

Achterkant reparatie

De iPhone 11 Pro heeft een glazen achterkant die niet alleen stijlvol is, maar ook duurzaam. Helaas kan de achterkant van de iPhone 11 Pro alsnog beschadigd raken bij een ongelukkige val, waardoor de esthetiek van het toestel afneemt. Gelukkig kan het achterpaneel van de iPhone 11 Pro vervangen worden, zodat het er weer als nieuw uitziet. De iPhone 11 Pro is beschikbaar in vier kleuren: Spacegrijs, Zilver, Goud en Nachtgroen. Wij bieden vervangende achterpanelen aan in dezelfde kleuren, zodat het nieuwe glazen paneel perfect past bij de kleur van je iPhone 11 Pro.

iPhone 11 Pro Max

Achterkant vervangen

Net als de iPhone 11 Pro, heeft de iPhone 11 Pro Max een prachtige, glazen achterkant die het toestel een unieke en stijlvolle uitstraling geeft. Helaas kan het glazen achterpaneel gebarsten raken bij een ongelukkige val of stoot. Als dat gebeurt, is het goed om te weten dat het beschadigde paneel te vervangen is om zo je iPhone 11 Pro Max weer in zijn nieuwste staat terug te laten keren. De iPhone 11 Pro Max is beschikbaar in vier kleuren: Spacegrijs, Zilver, Goud en Nachtgroen. Wij hebben deze kleuren op voorraad liggen, waardoor de reparatie direct uit te voeren zal zijn. 

Tarieven

Toestel

Achterkant vervangen

iPhone 11 Pro Max

€140

Afspraak maken

Hoogstwaarschijnlijk is het mogelijk vandaag nog de achterkant van jouw iPhone te laten vervangen. Maak een afspraak door een WhatsAppje te sturen, te bellen of een e-mail te sturen. 

Tel: 
Email: 

0685580015
blackrepairsoostzaan@gmail.com

Het adres bevindt zich aan de Burgermeester Teerstraat te Oostzaan. 

Kaart van Oostzaan

Veelgestelde vragen

Het vervangen van de achterkant op de iPhones 11 is een reparatie dat relatief veel werk kost. De gemiddelde duur voor het uitvoeren van deze reparatie is om deze reden langer dan gemiddeld. De achterkant vervangen van een iPhone 11 duurt gemiddeld 2 tot 3 uur.

Naast het feit dat er glasdeeltjes los kunnen komen, waarbij het gevaar kan ontstaan jezelf te snijden is er ook de kans op waterschade aanzienlijk groter als de achterkant van de iPhone 11 gebarsten is. Het grootste gedeelte onder het glas is beschermd door de behuizing, maar er op een aantal plekken is de binnenkant van je iPhone 11 blootgesteld. Hier wil je geen vocht of stof in krijgen, het laten vervangen van de achterkant zal dit risico voorkomen. 

In de meeste gevallen kan ik dezelfde dag nog de achterkant van jouw iPhone 11 vervangen. Neem even contact op om direct te weten te komen wanneer ik de reparatie uit kan voeren. 

Voor het laten vervangen van de achterkant van jouw iPhone 11 sta ik paraat. Daarbij ben ik gevestigd in Oostzaan, en daarmee de enige iPhone reparateur in het dorp. 

Reviews

Reviews

L Hoogeveen
L Hoogeveen
Lees verder
Betrouwbaar bedrijf waar ik een goede aankoop gedaan heb.
Leo Webber
Leo Webber
Lees verder
Fast reply, easy to find location and nice guy- Happy with the service
Jose
Jose
Lees verder
Snelle service, prima prijs!
Cesar van der Plas
Cesar van der Plas
Lees verder
Kon geen beter verloop wensen van de reparatie.
Vorige
Volgende
Afspraak maken?