iPhone X

Reparatie

iPhone X Reparaties

Is het scherm van jouw iPhone X niet meer werkzaam of gebarsten, is je batterij aan vervanging toe of is er iets anders aan de hand waarvoor je een iPhone X reparatie nodig hebt? Dan wil je dat uiteraard zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Bij Black Repairs Oostzaan ben je aan het juiste adres, binnen 30 minuten kan je weer een iPhone met gloednieuw scherm of accu hebben. 

Openingstijden

Ma
Di
Woe
Do
Vrij
Za
Zo

16:00-22:00
16:00-22:00
16:00-22:00
16:00-22:00
16:00-22:00
12:00-18:00
18:00-22:00

iPhone X

Schermreparatie

Het kapotte scherm op jouw iPhone X kunnen wij voor jouw fixen. Om te voorkomen dat je scherm nogmaals barst wordt er direct een screenprotector op jouw nieuwe scherm geplaatst, hier hoef je niets extra voor te betalen. Zie voor prijzen voor de schermreparatie van de iPhone X toestellen de tabel. 

Tarieven

Reparatie

Kosten

iPhone X Schermreparatie

€80

Tarieven

Reparatie

Kosten

iPhone X Batterij Vervangen

€50

iPhone X

Batterij vervangen

Een slechte accu kan erg frustrerend zijn. Gelukkig kan het vervangen van de batterij van de iPhone X snel geregeld worden. Zie de tabel voor de kosten van het laten vervangen van de batterij van de iPhone X. 

iPhone X

Overige reparaties

Mocht je een andere reparatie nodig hebben voor jouw iPhone X staan hiernaast de kosten aangegeven van de meest voorkomende overige reparaties. Heb jij een andere reparatie nodig, of in het algemeen een vraag over de iPhone X? Neem dan gerust contact op. 

Tarieven

Reparatie

Kosten

iPhone X Achtercamera

€90

iPhone X Selfie-camera

€75

iPhone X Achterglas

€90

Afspraak maken

Hoogstwaarschijnlijk is het mogelijk vandaag nog jouw iPhone X te laten repareren. Maak een afspraak door een WhatsAppje te sturen, te bellen of een e-mail te sturen. 

Tel: 
Email: 

0685580015
blackrepairsoostzaan@gmail.com

Het adres bevindt zich aan de Burgermeester Teerstraat te Oostzaan. Bekijk hier alle contactgegevens.

Kaart van Oostzaan

Reviews

Reviews

L Hoogeveen
L Hoogeveen
Lees verder
Betrouwbaar bedrijf waar ik een goede aankoop gedaan heb.
Leo Webber
Leo Webber
Lees verder
Fast reply, easy to find location and nice guy- Happy with the service
Jose
Jose
Lees verder
Snelle service, prima prijs!
Cesar van der Plas
Cesar van der Plas
Lees verder
Kon geen beter verloop wensen van de reparatie.
Previous
Volgende

Veelgestelde vragen

Na het afgeven van het toestel zal ik hoogstwaarschijnlijk direct aan de slag gaan met de schermreparatie. Na 30 minuten zal het toestel weer klaarliggen. 

Over het algemeen is een kapot scherm niet gevaarlijk, het enige gevaar dat er kan ontstaan is op het moment dat er glasdeeltjes uit het scherm vandaan komen. Dit glas kan namelijk scherp zijn, daarnaast is de kans ook groot dat de binnenkant van de iPhone blootgesteld wordt. Waardoor stof of vocht verdere schade zou kunnen aanrichten. 

Bekijk bovenaan deze pagina even mijn openingstijden, als ik open ben kan je mij opbellen/appen en is er een grote kans dat je direct langs kan komen! Openingstijden en contactgegevens zijn ook hier te bekijken.

Ik werk vanuit huis, gevestigd aan de Burgermeester Teerstraat in Oostzaan. Binnen Oostzaan ben ik de enige iPhone reparateur, ik help je graag verder met iPhone gerelateerde (aan)vragen. Neem gerust contact op!