Achterkant iPhone X Vervangen

Achterglas Reparatie

Achterkant reparatie iPhone X-Series

De iPhone X-series hebben een unieke uitstraling vanwege hun glazen achterkant. Hoewel dit er prachtig uitziet, kan het vervelend zijn als de achterkant barst. Gelukkig kunnen we deze repareren als het frame niet gebogen is. Houd er rekening mee dat als het frame wel is gebogen, de volledige behuizing moet worden vervangen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je twijfelt of je iPhone X-series gerepareerd kan worden. Deze reparatie is mogelijk voor alle modellen binnen de iPhone X-serie, waaronder de iPhone X, iPhone Xs en iPhone Xs Max.

 

iPhone X

Achterkant reparatie

Als je iPhone X een gebroken glazen achterkant heeft, hoef je je geen zorgen te maken. Wij staan voor je klaar om deze te repareren. Of je nu een zwarte of witte variant van de iPhone X hebt, wij kunnen de reparatie uitvoeren. Als je meer informatie wilt over het reparatieproces of een afspraak wilt maken, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij staan klaar om de achterkant van jouw iPhone X te vervangen.

Tarief

Toestel

Achterkant vervangen

iPhone X

€90

Tarieven

Toestel

Achterkant vervangen

iPhone Xs

€90

iPhone Xs

Achterkant reparatie

Een ongeluk zit in een klein hoekje en het kan gebeuren dat je iPhone Xs valt en dat de achterkant beschadigd raakt. Het kan dan even schrikken zijn, maar er is geen reden tot paniek. De achterkant van de iPhone Xs kan namelijk vervangen worden, zodat deze er weer als nieuw uitziet. De iPhone Xs is beschikbaar in drie kleuren, namelijk wit, goud en zwart. Wat de kleur van je toestel ook is, wij kunnen de reparatie uitvoeren. We hebben alle achterkantjes op voorraad, zodat we de reparatie snel en efficiënt kunnen uitvoeren. Mocht je meer informatie willen over de reparatie van je iPhone Xs, neem dan gerust contact met ons op. 

iPhone Xs Max

Achterkant vervangen

Heb je per ongeluk je iPhone Xs Max laten vallen en merk je dat de achterkant is gebarsten? Dat kan zeker balen zijn, maar er is geen reden tot paniek! De achterkant van de iPhone Xs Max kan vervangen worden, zodat je weer een mooie, strakke telefoon hebt. De iPhone Xs Max is verkrijgbaar in drie stijlvolle kleuren: zilver, goud en spacegrijs. Ongeacht welke kleur je hebt, alle achterkanten zijn beschikbaar om de reparatie uit te voeren. Wij zorgen ervoor dat je  iPhone Xs Max er weer als nieuw uitziet, zodat je er nog lang van kunt genieten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze reparatieservices.

Tarieven

Toestel

Achterkant vervangen

iPhone Xs Max

€100

Afspraak maken

Hoogstwaarschijnlijk is het mogelijk vandaag nog de achterkant van jouw iPhone te laten vervangen. Maak een afspraak door een WhatsAppje te sturen, te bellen of een e-mail te sturen. 

Tel: 
Email: 

0685580015
blackrepairsoostzaan@gmail.com

Het adres bevindt zich aan de Burgermeester Teerstraat te Oostzaan. 

Kaart van Oostzaan

Veelgestelde vragen

Het vervangen van de achterkant op de iPhones X is een reparatie dat relatief veel werk kost. De gemiddelde duur voor het uitvoeren van deze reparatie is om deze reden langer dan gemiddeld. De achterkant vervangen van een iPhone X duurt gemiddeld 2 tot 3 uur.

Naast het feit dat er glasdeeltjes los kunnen komen, waarbij het gevaar kan ontstaan jezelf te snijden is er ook de kans op waterschade aanzienlijk groter als de achterkant van de iPhone X gebarsten is. Het grootste gedeelte onder het glas is beschermd door de behuizing, maar er op een aantal plekken is de binnenkant van je iPhone X blootgesteld. Hier wil je geen vocht of stof in krijgen, het laten vervangen van de achterkant zal dit risico voorkomen. 

In de meeste gevallen kan ik dezelfde dag nog de achterkant van jouw iPhone X vervangen. Neem even contact op om direct te weten te komen wanneer ik de reparatie uit kan voeren. 

Voor het laten vervangen van de achterkant van jouw iPhone X-Series toestel sta ik paraat. Daarbij ben ik gevestigd in Oostzaan, en daarmee de enige iPhone reparateur in het dorp. 

Reviews

Reviews

L Hoogeveen
L Hoogeveen
Lees verder
Betrouwbaar bedrijf waar ik een goede aankoop gedaan heb.
Leo Webber
Leo Webber
Lees verder
Fast reply, easy to find location and nice guy- Happy with the service
Jose
Jose
Lees verder
Snelle service, prima prijs!
Cesar van der Plas
Cesar van der Plas
Lees verder
Kon geen beter verloop wensen van de reparatie.
Vorige
Volgende
Afspraak maken?